Menu

Om os

Selskabet

Computer Hardware Design (CHD) er et internationalt firma, der specialiserer sig i udvikling og fremstilling af kasseapparater, Point-Of-Sale-systemer og eksterne enheder.

Vores hovedmål er at levere moderne teknologier af høj kvalitet til attraktive priser.

Vi distribuerer vores produkter og løsninger i samarbejde med vores partnere på de lokale markeder. Hvis du ønsker at blive vores partner - kontakt os venligst via vores kontakt side.

 

Europa
Til udvikling af nye markeder etablerede CHD i 1991 en europæisk afdeling i Riga, Letland, der primært fokuserer på markeder i hele Europa og øvrigt udland.

I dag er CHD velkendt over hele Europa.

 

Mere end producenter

Vi giver ikke blot vores kunder hardwareprodukter, men fuldt udstyrede hardware og software løsninger. Vores softwareudviklingsteam har mere end 25 års erfaring på området.

Vi fokuserer primært på software til kasseapparater og Point-Of-Sale-systemer, regnskabs-integrerbare løsninger og software til betalingskorttransaktioner.


Frem til i dag har vores udviklingshold skabt certificerede kasseapparat-løsninger i mere end 10 lande, godkendt i henhold til de forskellige og komplekse regnskabslove, der gælder i hvert enkelt land.
 

Leder efter partnere

Som producenter og udviklere til samarbejdsformål, søger vi konstant virksomheder der specialiserer sig i distribution af kasseapparater og POS-systemer på de lokale markeder. Vi har allerede udviklet et vellykket samarbejde med flere virksomheder, der distribuerer kasseapparatsystemer, og leverer kasseregnskabsløsninger i forskellige lande.